Topsportbegeleiding

Fysiotherapie Hagenaars begeleidt sporters op hun weg naar herstel en verder! Fysiotherapie Hagenaars werkt dagelijks met topsporters. Ons team is al jarenlang werkzaam in de medische staf van diversen topsport organisaties.

 

Ook krachttraining, looptraining en het opstellen van trainingsschemas wordt door ons verzorgd aan individuele sporters en teamsporters. Zo trainen de spelers van FC Eindhoven onder onze leiding, trainen de internationals van de heren hockeyploeg bij ons en heeft zelfs de Pakistaanse hockeyselectie de weg naar onze praktijk weten te vinden.

Tevens verzorgen wij de (para)medische begeleiding voor onder andere topclubs als MHC Oranje-Zwart / MHC Oranje-Rood,  CFE Ciba/VDL groep en FC Eindhoven. 

 

Fysiotherapie Hagenaars is "official partner" van het Olympisch Netwerk Brabant en NOC-NSF. Als (top)sporter word je bij Fysiotherapie Hagenaars & Partners op een snelle en adequate manier geholpen en krijg je begeleiding op maat door een bij het NOC-NSF geregistreerde sportfysiotherapeut. (Top)sporters kunnen snel bij ons terecht voor een consult, revalidatie en (preventieve) sportmedische begeleiding en training.

 

 

Bezoekadres

Charles Roelslaan 1

5644 HX Eindhoven

Tel: 040-2113762

info@fysiotherapiehagenaars.nl 

 

 


Correspondentieadres

Charles Roelslaan 1
5644 HX Eindhoven

info@fysiotherapiehagenaars.nl