Visie

Voor ons team is het een uitdaging om de oorzaak van het ontstaan van blessures te achterhalen, ‘the cause of the source'. Dit is wat ons vak zo boeiend maakt. Pas als de oorzaak van het ontstaan van de blessure in kaart is gebracht kan een gedegen behandelplan opgesteld worden. 

 

Het onderzoek en de behandeling wordt uitgevoerd vanuit een holistische zienswijze. In het menselijk lichaam zijn tal van processen werkzaam die elkaar beïnvloeden op het fysieke, mentale en sociale vlak. Een holistische kijk op fysieke klachten en het respecteren van deze factoren maken de weg vrij voor inzicht in dit ingewikkelde proces.

 

Wij voeren een onafhankelijke praktijk, wat zoveel wil zeggen dat wij samenwerken met alle ziekenhuizen, privéklinieken en andere zorgverleners in de regio. Op deze manier kunnen wij voor u altijd dé beste specialist voor úw specifieke klacht inschakelen. Deze onafhankelijke status zorgt tevens voor een snelle plaatsing voor u bij de gewenste specialist, hetzij voor diagnostiek, hetzij voor behandeling.

 

 

Bezoekadres

Charles Roelslaan 1

5644 HX Eindhoven

Tel: 040-2113762

info@fysiotherapiehagenaars.nl 

 

 


Correspondentieadres

Charles Roelslaan 1
5644 HX Eindhoven

info@fysiotherapiehagenaars.nl