Welkom

Welkom op de site van Fysiotherapie Hagenaars, fysiotherapeuten op Sportpark Genneper Parken, Eindhoven.

  

Graag stellen wij ons hier aan u voor en informeren u over onze praktijk, visie en behandelmogelijkheden.

 

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met gedreven (sport)fysio- en manueeltherapeuten, met ieder een eigen sportieve achtergrond en professioneel specialisme. Naast algemene fysiotherapie zijn wij o.a. gespecialiseerd in:

 

  • Sportfysiotherapie
  • Revalidatie
  • Orthopedische revalidatie
  • Manuele therapie
  • Topsportbegeleiding
  • Second Opinion
  • Dry Needling

 

Onze praktijk is gelokaliseerd in het stadion van FC Eindhoven, naast de Fontys Sporthogeschool, op hetzelfde sportpark als bijvoorbeeld MHC Oranje-Rood, voetbalclub RPC en Golf&Countryclub De Tongelreep . Hier hebben wij naast de behandelruimten en de zeer volledig uitgeruste oefenzaal, ook de mogelijkheid om de behandelingen en trainingen op sportspecifieke ondergrond voort te zetten.

Hierdoor kan ook het belangrijke laatste stuk van de begeleiding van de sport- en orthopedische revalidatie plaatsvinden.

 

De praktijk is 6 dagen per week geopend, van vroeg in de ochtend tot in de avond, zodat u ook vóór of na uw werk, school en/of training terecht kunt.

 

Naast fysiotherapie behandelingen doen wij ook screening, second opinion, veldtraining, werk- cq. sportplek beoordeling en verzorgen wij regelmatig informatieve lezingen.

 

Mocht u na het lezen van deze website nog vragen hebben, neem dan graag contact op met ons.

 

 

Vriendelijke groet,

 

Malon Visser, Tessa van den Hoff, Fani Olah, Daan Bertrams, Sander Hutjens, Thomas Hooyberghs, Marco Subnel en Frank Hagenaars

 

 

 

 

 

Bezoekadres

Charles Roelslaan 1

5644 HX Eindhoven

Tel: 040-2113762

info@fysiotherapiehagenaars.nl 

 

 


Correspondentieadres

Charles Roelslaan 1
5644 HX Eindhoven

info@fysiotherapiehagenaars.nl