Orthopedische revalidatie

Indien u geblesseerd bent, een ongeluk heeft gehad, geopereerd bent of door een andere oorzaak minder goed in staat bent om uw dagelijkse bezigheden en/of hobby's uit te voeren, kunt u terecht bij Fysiotherapie Hagenaars & Partners voor uw orthopedische revalidatie. Onze gespecilaiseerde fysiotherapeuten staan klaar om u vanaf ieder punt in deze revalidatie verder te brengen.

 

Hoe gaat het in z'n werk

Het proces begint met een aanmelding van u met of zonder verwijzing van een arts. Hierna volgt een uitgebreide intake, d.m.v. een vraaggesprek, lichamelijk onderzoek en eventueel het invullen van vragenlijsten. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan opgesteld, waarin naast natuurlijk uw einddoel, ook de diverse subdoelen worden beschreven.

 

De behandelingen vinden plaats in een behandelruimte, de oefenzaal en/of een trainingsveld, afhankelijk van de aard en het moment in de revalidatie. Naast de behandelingen in de praktijk, krijgt u vaak ook een trainingsschema of leefregels mee voor thuis.

 

Na een aantal behandelingen volgt er een tussentijdse evaluatie, waarin u en onze fysiotherapeuten het revalidatieverloop beoordelen, en de behandeling eventueel bijstellen. 

 

Tenslotte wordt de revalidatie beëindigd, is er een eindevaluatie en volgt er vaak een eindrapportage aan de huisarts of verwijzend arts.

 

 

 

 

 

Bezoekadres

Charles Roelslaan 1

5644 HX Eindhoven

Tel: 040-2113762

info@fysiotherapiehagenaars.nl 

 

 


Correspondentieadres

Charles Roelslaan 1
5644 HX Eindhoven

info@fysiotherapiehagenaars.nl